Ballonnenboog

Bij Ballondecoratie Tilburg verkopen wij ook ballonnenbogen voor feestelijke gelegenheden. Ballonnenbogen zijn ideaal om te gebruiken als versiering voor een opening van een bedrijfspand of voor de ingang van een feestlocatie voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, babyshowers, jubilea en nog veel meer!

Najaars Ballonnen Actie

Bestel nu een enkele ballonnenboog met standaard kleuren voor €78,65 incl. BTW. Onze ballonbogen worden op maat gemaakt en kunnen bestaan uit één enkele kleur of uit meerdere kleuren. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een boog te maken in uw bedrijfskleuren of logo of in gepaste kleuren voor een bruiloft of feest met themakleur. Voor metallic en parelmoerkleuren komt er een meerprijs bij afhankelijk van de afmetingen van de boog.

Kwaliteit en houdbaarheid

Wij werken enkel met qualatex ballonnen van superieure kwaliteit. Een ballonnenboog die binnen wordt geplaatst gaat vaak meerdere dagen mee, maar een ballonnen boog die buiten geplaatst moet worden is qua houdbaarheid afhankelijk van het weer. Hoe warmer het is en hoe meer de ballonnen in de zon staan, hoe minder lang de ballonboog houdbaar is. In de felle zon is een boog vaak niet veel langer dan een dag mooi.

Standaard leveren wij enkele ballonnenbogen voor een enkele deur of dubbele bogen voor een dubbele deur. Maar ook kunnen we een boog op maat maken, zodat deze precies past op de plek waar u deze geplaatst wilt hebben.


Ballonenboogpaarslila  

Mogelijkheden Ballonnenboog

Ballonboog standaard huren
Standaard Enkel (A)
Ballonboog dubbel huren
Standaard Dubbel (B)
ballonboog Tilburg
Dubbele Draai Enkel (C)
ballonboog Tilburg huren
Dubbele Draai Dubbel (D)
Ballonboog Goirle
Ballonnenboog Plat (E)

Prijzen ballonnenboog

De prijzen van onze ballonnenbogen beginnen vanaf €65 excl. BTW (€78,65 incl. BTW) voor de meest basic enkele ballonnenboog met standaard kleuren.
De prijzen voor een dubbele ballonnenboog met standaard kleuren beginnen vanaf €81 excl. BTW (€98,01 incl. BTW).
Naast standaard ballonnenbogen kunnen we ook bijzondere ballonnenbogen verzorgen of ballonnenbogen met bijzondere afmetingen.
Voor metallic, parelmoer en chrome kleuren wordt er een meerprijs berekend op basis van de afmetingen van de boog.
Zo verzorgen we bijvoorbeeld graag (halve/hele) Organic ballonnenbogen (vanaf €109 excl. BTW) of bogen met een ander patroon.

Levertijd: ong. 1 werkdag

Bezorging binnen Tilburg €10,33 excl. BTW. (€12,50 incl. BTW)

Voor vragen of meer informatie over de mogelijkheden kunt u telefonisch contact opnemen van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.
Ook kunt u een vrijblijvende e-mail sturen met uw vraag of opmerking naar info@ballondecoratietilburg.nl. Wij reageren op werkdagen binnen 1 dag.

Deel deze post