Folieballonnen

Folieballonnen in de vorm van letters, cijfers, harten en andere figuren zijn helemaal hip! Wij vullen de folie ballonnen op verzoek met helium of lucht, maar we kunnen ook eventueel een heliumtankje of luchtpompje leveren. Op die manier is het ook mogelijk om de ballonnen zelf te vullen met helium of lucht. Daarnaast kunnen de folieballonnen ook hergebruikt worden. Na verloop van tijd zal er steeds meer helium of lucht uit de ballon gaan, maar door ze bij te vullen, kan je veel langer plezier hebben van deze ballonnen.

Onze meest populaire heliumballonnen zijn de letters en cijfers. Wij verkopen trendy folieballonnen in grote letters en cijfers gevuld met lucht of helium. Deze ballonnen zijn razend populair als decoratie voor bruiloften, geboortes, verjaardagen, etalage versiering, bedrijfsopeningen, open dagen en andere feesten.
Ballondecoratie Tilburg levert folieballonnen in zilver of goud, die minimaal één week goed blijven. Afhankelijk van de weersomstandigheden blijven ze vaak zelfs 2 tot 3 weken zweven!

Folie ballonnen in lettervorm
heliumcijferballonnen

Naast onze letters en cijfers verkopen wij ook bekende kinderfiguren, zoals Mickey Mouse, Frozen, Hello Kitty, Cars, Bumba, Barbie, Spiderman en nog veel meer. Super leuk voor kinderfeestjes, kinderverjaardagen en babyborrels!

MickeyMousefolieballon
98094_0
98296_0

Onze folieballonnen worden ook veel gebruikt voor bruiloften. In ons assortiment hebben wij onder andere “Just Married” ballonnen, maar ook bruid en bruidegom figuren, “Mr & Mrs” of “Mr & Mr” of “Mrs & Mrs” folie ballonnen. Niet alleen leuk als decoratie, maar ook superleuk voor de bruidsfotoshoot!

Bruiloftfolieballonnen
Just Married ballon
Mr. & Mrs. ballon

Zit er tussen de bovenstaande ballonnen niet de juiste voor u? Wij hebben in ons assortiment nog veel meer folieballonnen! Zo verkopen wij wereldbollen, voetballen, speciale verjaardag- en geboorte ballonnen, dieren, en allerlei soorten harten. Helaas hebben wij niet alle folieballonnen altijd op voorraad, bel of email daarom van tevoren even naar ons kantoor. Wij helpen jullie graag met het zoeken van de perfecte ballon!

Benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillende ballonnen die we kunnen leveren? Neem dan contact op met ons via info@ballondecoratietilburg.nl of bel ons via 013-590 61 71.

Bezorging binnen Tilburg €10,33 excl. BTW. (€12,50 incl. BTW)
Bezorging buiten Tilburg €0,70 excl. BTW per gereden km.

Voorbeelden Folie ballonnen

« van 2 »
Deel deze post