Heliumballonnen

Wij leveren helium ballonnen standaard met een lintje. Ze kunnen gebruikt worden om opgelaten te worden tijdens bijvoorbeeld een bruiloft of afscheid, of ter versiering van een feestelijke gelegenheid. Indien de heliumballonnen als versiering gebruikt worden, kunnen we deze bijvoorbeeld in een trosje met gewichtje leveren. We raden aan om een oneven aantal ballonnen te nemen voor het mooiste effect, maar u kunt hier uiteraard zelf in kiezen. Deze heliumtrosjes kunnen in verschillende kleuren geleverd worden en met verschillende soorten gewichtjes.
Plaats ze op een statafel of bij de ingang van uw locatie voor een feestelijke sfeer!

Er zijn talloze kleuren beschikbaar voor heliumballonnen. Uiteraard hebben we de gewone standaard kleuren in ons assortiment, maar ook metallic en parelmoer kleuren en bijvoorbeeld marmer ballonnen.
Informeer voor de beschikbare kleuren of neem vast een kijkje bij de kleuren waar een gedeelte van onze beschikbare kleuren zijn afgebeeld.

Mogelijkheden heliumballonnen

Trosje heliumballonnen kopen
3 Heliumballonnen
Heliumboeket kopen
5 Heliumballonnen
trosje heliumballonnen kopen
7 Heliumballonnen

Uiteraard zijn andere aantallen ballonnen per trosje ook mogelijk. Alle heliumboeketten worden incl. een gewichtje geleverd.

Kwaliteit en houdbaarheid heliumballonnen

Wij werken enkel met qualatex ballonnen van superieure kwaliteit. Een heliumballon die binnen wordt geplaatst bij normale temperatuur blijft minimaal 8-10 uur zweven, maar een heliumballon die buiten geplaatst wordt, is qua houdbaarheid afhankelijk van het weer! Hoe warmer het is en hoe meer de ballonnen in de zon staan, des te minder lang zullen de helium ballonnen blijven zweven.
Wij raden daarom vaak aan om de ballonnen te behandelen met een speciale gel, waardoor ze minimaal 12 uur, maar soms ook 3 dagen blijven zweven.

Levertijd: ong. 1 werkdag

DSC_0581 DSC_0191 SAM_0294
Prijzen heliumballonen

€2,17 excl. BTW – Heliumballon (gel behandeld) met standaard lintje (€2,63 incl. BTW)
€2,32 excl. BTW – Heliumballon (gel behandeld) met (oplosbaar in water) eco lintje om bijv. op te kunnen laten (€2,81 incl. BTW)
Let op: Prijzen fluctueren momenteel vanwege een wereldwijd tekort aan helium.

Prijzen van heliumboeketten (trosjes helium ballonnen) zijn op aanvraag.

Bezorging binnen Tilburg €10,33 excl. BTW. (€12,50 incl. BTW)

100% Biologisch afbreekbaar

Gaan jullie de heliumballonnen op laten, dan voorzien we de ballonnen van speciale eco linten die net als de ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn. Al onze ballonnen zijn gemaakt van hoge kwaliteit qualatex waardoor ze 100% biologisch afbreekbaar zijn. Na ongeveer 6 maanden zijn deze ballonnen vergaan. Zeker voor het oplaten van heliumballonnen zijn qualatex ballonnen met eco lintjes beter voor het milieu. Informeer naar de mogelijkheden!

Deel deze post