Verjaardag Ballonnen

Jarig? Gefeliciteerd! Tijd voor een feestje! Bestel bij Ballondecoratie Tilburg de leukste ballonversieringen voor de verjaardag voor jullie zoon of dochter.  Ballonnen op kinderfeestjes zijn altijd een grote hit! Maar ook voor volwassenen bieden we de leukste ballondecoraties voor een feestelijk resultaat.

Mogelijkheden Verjaardag

Wij bieden ballondecoraties speciaal in het blauw of in het roze, maar ook andere kleuren of speciale verjaardagsthema’s zijn natuurlijk mogelijk.
Uiteraard kunnen we standaard ballonversieringen verzorgen zoals trosjes heliumballonnen, ballonpilaren en ballonbogen. Maar we maken ook originele creaties die net even iets anders zijn dan de standaard ballonversieringen. Ook kunnen we ballondecoraties binnen bepaalde thema’s zoals prinsessen, unicorns of superhelden verzorgen. Wat ook erg hip is op het moment zijn folie ballonnen in de vorm van cijfers of letters. Deze zijn in verschillende kleuren zoals goud, zilver en rosé goud te leveren.

tropische verjaardag feest
eenhoorn ballonpilaar
verjaardag meisje ballonnen

Levering ballonnen verjaardag

Wij leveren alle ballondecoraties voor je verjaardag op locatie in Tilburg, Goirle, Waalwijk, Dongen, Oisterwijk, Loon op Zand, Berkel-Enschot, Rijen en Oosterhout. Maar ook verder buiten Tilburg leveren we alle ballondecoraties op locatie tegen transportkosten af. Binnen Tilburg bedragen de transportkosten €10,50 incl. BTW per levering. Buiten Tilburg worden de transportkosten berekend op basis van het aantal kilometers.

ballonnen cijfer
Deel deze post